Duckmotion

Waarom een videobureau inschakelen?

videobureau

Heeft u eindelijk besloten om de activiteiten van uw bedrijf te promoten via digitale kanalen? Het is een van de beste beslissingen die u kunt nemen om uzelf beter bekend te maken bij uw klanten en prospects. Zoals u weet, bevinden we ons in het digitale tijdperk en dit tijdperk vereist dat we oude gewoonten heroverwegen. Veel van de marketingstrategieën die ooit effectief waren, zijn nu achterhaald. Een bedrijf moet groeien en zich ontwikkelen, anders sterft het na een paar jaar bestaan. Veel bedrijven hebben gekozen voor corporate video om zich te onderscheiden van de concurrentie en het grootste marktaandeel te verwerven, en voor dit doel hebben de meeste van hen hun vertrouwen gesteld in een videoproductiebureau.

In een bureau voor videoproductieU zult profiteren van motion design diensten, bedrijfsfilminterviewenscreencastinteractieve video3D-animatieMaar niet alle audiovisuele bureaus zijn gelijk. Sinds 2014, Duckmotion is een agentschap in België dat zich onderscheidt van anderen door zijn expertise in strategie en creativiteit.

Maar om te begrijpen waarom u een videoproductiebureau moet inschakelen, bieden wij u in dit artikel de definitie en de voordelen ervan.

Wat is een videoproductiebureau?

Een videoproductiebureau is een plek voor audiovisuele productie, in de breedste zin van het woord. Het maakt het ontwerp en de productie van audiovisuele inhoud mogelijk volgens de behoeften van de klant. In een videobureauDaarnaast worden dagelijks vele films, commercials, bedrijfsvideo's en andere werken geproduceerd. 

 

De productie van deze video-inhoud wordt heel vaak uitgevoerd door professionals op het gebied van audiovisuele communicatie: cameramannen, regisseurs, motion designers, editors, enz. Het enige doel van deze professionals is het creëren van een rijke, boeiende en aantrekkelijke inhoud die voldoet aan uw behoeften. 

Hun werk beperkt zich niet alleen tot het filmen. Bijvoorbeeld, u wilt een bedrijfsvideo ? Het videobureau kan strategieën vinden waarmee uw video de gewenste resultaten bereikt. 

Een bedrijfsvideo maken lijkt misschien voor iedereen toegankelijk. Maar om een kwaliteitsvideo te maken, is het altijd het beste om het toe te vertrouwen aan een betrouwbaar bureau. Om gemakkelijk de juiste te vinden, doe je best vooraf onderzoek naar de studio in kwestie. Op DuckmotionTot op heden hebben wij meer dan 700 projecten gerealiseerd. Ontdek onze portefeuille.

Weet u al wat een videobureau is? Tijd om uit te zoeken waarom veel mensen een bureau vertrouwen en waarom u ook uw videocommunicatie aan een bureau zou moeten toevertrouwen.

Waarom een videoproductiebureau inschakelen?

1. Uw behoeften en doelstellingen bepalen

Veel bedrijven maken interessante cijfers, die soms verblindend kunnen zijn. U moet weten dat u elke maand aanzienlijke winsten kunt maken door minder dan 60% van uw potentieel te benutten. Een slim persoon kan dit heel snel ontdekken. De digitale wereld is zo veroverend dat u uw omzet met de snelheid van het licht kunt verdubbelen of zelfs verdrievoudigen.

 

Heb je een website? Hoe werkt die? Evalueert u voortdurend wat uw website eigenlijk voor u doet? Bereikt u nog steeds de doelstellingen die u hebt gesteld? Door een bureau in te huren, kunt u een diagnose laten stellen van uw digitale platforms om ze te verbeteren.

 

Een website of sociale netwerkpagina's leveren u niet automatisch meer business op. U moet ze voeden met inhoud die is afgestemd op de behoeften van uw doelgroep. Professionals zijn meestal goed geplaatst om de gebreken te spotten en ze aan te passen. Maar natuurlijk moet u hen informeren over uw zakelijke behoeften en doelstellingen. 

agentschap
2. Bepaal het beste type communicatie
Wanneer u besluit om een video te maken op uw webplatforms, is het belangrijk om dit te benaderen met een duidelijk omschreven type communicatie. De communicatie die gebruikt gaat worden hangt nauw samen met het doelpubliek en uw doelstellingen. Een videobureau kan u helpen om in elk geval de beste keuze te maken. 

Laten we een voorbeeld nemen om dit te illustreren. Als u een bewustmakingsvideo wilt maken, kan de communicatie niet dezelfde zijn als in een uitlegvideo. 

 

Wanneer u uw klanten bijvoorbeeld uitlegt hoe ze uw producten moeten gebruiken, is het interessant om tekst toe te voegen terwijl de beelden scrollen. Deze video's zijn een soort tutorial om gebruikers te helpen alle details op te vangen. 

Bij een bewustmakingsvideo is het echter belangrijk om emotie op te wekken bij de kijkers. De kijkers moeten zich immers kunnen identificeren met de punten die u in uw video naar voren brengt. In dat geval moet de video ook worden gemonteerd met een bepaald soort muziek op de achtergrond. 

 

Daarnaast werken de meeste bureaus met professionele tekstschrijvers die de juiste teksten kunnen schrijven voor elk vakgebied. Ja, we hebben het over video's, maar het is belangrijk om kwaliteitsteksten te hebben voor een perfecte weergave. 

 

Naast de teksten is de kwaliteit van het verhaal cruciaal. Wilt u een video maken waarin u bijvoorbeeld uitlegt hoe uw bedrijf is ontstaan en waar het naartoe gaat? De kwaliteit van het verhaal moet van essentieel belang zijn. Uw klanten, prospects en partners moeten zich kunnen inleven in het verhaal dat in de video wordt verteld. Hier telt niet alleen de kwaliteit van de tekst, maar ook de stem van de verteller en zelfs zijn intonatie. 

Afhankelijk van uw verwachtingen zijn audiovisuele professionals het best geplaatst om de beste communicatieformule te vinden met alles wat dit met zich meebrengt. 

Ontdek de soorten video en hun specificaties om te zien welke bij uw bedrijf passen.

3. Opening naar nieuwe horizonten

Het valt niet te ontkennen dat het web nu een krachtig kanaal is om jezelf wereldwijd bekend te maken. Een bedrijf dat wil gedijen in de 21e eeuw kan niet zonder het web. Helaas is het voor niet-ingewijden soms moeilijk om dit goed te doen. In deze gevallen is het noodzakelijk een beroep te doen op een bedrijf dat u helpt bij het opzetten van een krachtig instrument voor de ontwikkeling van uw bedrijf. 

 

Door op deze manier online te gaan, breekt u zeer grote fysieke barrières af en stelt u uw bedrijf open voor bredere horizonten. Op het internet heeft u veel potentiële klanten die u nooit zult kunnen bereiken door in uw conventionele communicatie- en marketingkanalen te blijven. Deze mensen zijn toegankelijk, maar u moet alleen weten hoe ze te vinden en hoe ze te boeien met uw producten of diensten. Dit is waar videobureaus om de hoek komen kijken. 

 

U profiteert van kwaliteitsdiensten dankzij teams bestaande uit creatieve motion designers, cameramannen, digitale marketeers, copywriters, illustratoren, enz. Met deze professionals profiteert u van complete diensten om van uw videocommunicatie een succes te maken en uw doelstellingen te bereiken.

 

Bekijk onze website om de diensten te zien die Duckmotion videoproductiebureau aanbiedt.

4. Een beter begrip van uw bedrijf en zijn activiteiten

Of uw bedrijf nu pas is opgericht of niet, u moet uw boodschap aan zoveel mogelijk mensen overbrengen. Bureaus bieden diensten waarmee u uw doelgroep in recordtijd kunt bereiken. Wat hen bijzonder maakt, is dat ze in staat zijn video's te maken die educatief, onderhoudend en esthetisch zijn.

 

Niemand besluit voor niets een video te maken: er is altijd een doel te bereiken. Daarom moeten je video's educatief zijn. Voordat u besluit om een video te maken, moet u de tijd nemen om na te denken over wat u wilt bereiken. Als je dat eenmaal hebt, zal het videobureau een opbouwende video produceren volgens jouw verzoek.

Om genoeg views en shares te krijgen, moet een video er goed uitzien en onderhoudend zijn. Deze aspecten zijn veel belangrijker dan je zou denken. Een kijker die stopt op een video met een slechte schermresolutie zal geneigd zijn de video snel te sluiten. Hetzelfde geldt voor inhoud. Als het saai is, wil niemand er 2 minuten blijven. 

 

Door een audiovisueel productiebureau in te schakelen, krijgt uw videocontent meer kans om te verleiden. Dit is belangrijk omdat het doel van deze video's is om uw diensten en/of producten te verkopen, direct of indirect. 

waarom een videoagentschap inschakelen
5. Humaniseer uw bedrijf

Veel bedrijven die op het internet aanwezig zijn via een website of sociale netwerken hebben soms moeite om inhoud te vinden die hen dichter bij hun klanten brengt. Mensen die uw website bezoeken moeten zien dat u een serieus bedrijf bent. Daarom moet u uw verschillende digitale platforms van tijd tot tijd verlevendigen. 


Probeer uzelf in een ander daglicht te stellen dan uw klanten u dagelijks zien. Dit is heel belangrijk omdat het uw bedrijf een heel menselijk karakter geeft. Veel klanten of prospects hebben deze nabijheid nodig om zich vertrouwd te voelen met het bedrijf. Het is ook een zeer goede manier om de waarden die u als bedrijf belichaamt te communiceren. 

6. Overtuig uw prospects en klanten om beter te verkopen

Een van de belangrijkste doelen van elk bedrijf is om zoveel mogelijk te verkopen, winst te maken en het bedrijf uit te breiden. Er zijn vele strategieën om dit doel te bereiken en een van de meest effectieve is het gebruik van bedrijfsvideo's. 


Het produceren en publiceren van video's die uw producten onder de aandacht brengen, laat zien dat u het volste vertrouwen hebt in de kwaliteit ervan. Meer dan alleen foto's voegen video's waarde toe aan de producten die u laat zien. Bovendien kunt u een video gebruiken om enkele stappen in het productie- of fabricageproces van uw producten te laten zien. 


Het lijkt misschien triviaal, maar deze details maken het verschil in de hoofden van de consumenten. Zij zullen door de video's zien hoe rigoureus u uw producten produceert. 


Afhankelijk van het soort producten dat u promoot, kunt u de gebruikers laten zien hoe ze die moeten gebruiken. Bovendien zijn klanten vaak wantrouwig tegenover foto's, die niet altijd de echte kwaliteit van de producten aantonen. Door een video te maken, geeft u uw producten gewoon meer geloofwaardigheid. Het is dus een middel waarmee u uw klanten kunt overtuigen en dus meer geld kunt verdienen. 


Om uw doelen te bereiken zal het niet gaan om het maken van banale video's, maar om video's van echte professionals. Dit zal gebeuren via een ervaren videobureau. Hun doel is om een boodschap over te brengen die voor iedereen begrijpelijk en begrijpelijk zal zijn. 

7. Een video van hoge kwaliteit hebben

Agentschappen investeren veel geld in de nieuwste apparatuur. Over digitale camera's gesproken, er zijn er genoeg op de markt en het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke beter zijn. Gebruik maken van de diensten van een agentschap bespaart u veel van deze vragen. De meeste zijn uitgerust met hightech apparatuur voor filmen, geluidsopname en montage. Al deze elementen zijn noodzakelijk om een video van goede kwaliteit te hebben. Een video van goede kwaliteit zal eerder aantrekkelijk zijn. 

8. Tijd besparen

Voor elk bedrijf is tijd een kostbaar goed. Bij alles wat u doet, is het belangrijk om zo weinig mogelijk tijd te besteden, maar wel met de beste resultaten. 

 

Door gebruik te maken van een extern videobureau bespaart u veel meer tijd dan wanneer u de video zelf zou maken. Deze organisaties zijn gewend aan dergelijke diensten en hebben daarom meer mogelijkheden om interessante en originele scenario's te vinden voor verschillende bedrijven. 

 

Het bewerken van een script kan vervelend en tijdrovend zijn. U bespaart veel tijd door een animatiebureau te kiezen voor scriptbewerking. Dankzij de ervaring van het videoproductiebureau kunnen fouten (zoals belichting, geluid, enz.) die veel mensen in hun beginperiode maken, worden vermeden. 

 

Er is geen tijd om te twijfelen aan het belang van een videoproductiebureau. Of u nu relevante en boeiende video's wilt maken muziekvideo'sAls u op zoek bent naar een videobureau om u te helpen met uw projecten, motion design, enz.

Duckmotion is een videoproductiebureau gespecialiseerd in animatie en digitale marketing, met meer dan 250 tevreden bedrijven. Heeft u specifieke vragen of een uniek project? Contacteer ons via onze contactformulierwe reageren snel.

Auteur