Duckmotion

screencast

Screencastvideo

Een eenvoudige en concrete uitleg dankzij de screencast. Een website? Een platform? Een app? Een intranet? De video screencast is het ideale formaat om uw interface op een vereenvoudigde en onderhoudende manier voor te stellen.

Wat is een screencast?

Een video screencast is een video-opname van wat er gebeurt op een scherm (computer, telefoon, tablet, enz.). Meestal vergezeld van een voice-over, laat deze techniek toe om stap voor stap een te volgen procedure te tonen. Screencast video's worden vaak gebruikt om tutorials te maken, software te presenteren of e-learning op te nemen.

Een video screencast voor uw bedrijf

De screencasttechniek is ideaal voor het maken van tutorials voor platforms of het demonstreren van producten. Dit formaat is een goede oplossing voor het trainen van medewerkers op bijvoorbeeld interne software. Ook kunt u hiermee conferenties opnemen en deze vervolgens optimaal delen op alle distributieplatforms. Screencasts kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor de sociale netwerken, website of e-mailcampagnes van een bedrijf.

Waarom een video screencast maken?

screencast mobiel

Onze manier van werken

Zodra het scherm is geregistreerd, kan het gemakkelijk in elke omgeving worden geïntegreerd. 

Met motion design zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom is het een techniek waar we van houden. Het resultaat? Een weergave die identiek is aan uw platform, maar op een aantrekkelijke en didactische manier wordt gepresenteerd.

video screencast daoust

We kunnen de interface van het gereedschap ook reproduceren in motion design. Concreet reconstrueren wij de interface van uw software volledig door deze te vereenvoudigen en de belangrijkste stappen van het proces te benadrukken. De navigatie wordt dus volledig weergegeven in een 2D-animatie. Ideaal om enkele belangrijke functies te benadrukken, zonder in te gaan op alle functies (of als uw ontwerp niet erg boeiend is, maar de inhoud voorrang heeft op de vorm).

Geef ons toegang tot uw interface en wij zorgen voor de rest: opname, reproductie, animatie, grafische inserts, voice-overs, geluidsontwerp, enz. Ons team van creatieve strategen zal er alles aan doen om uw platform op een eenvoudige en doeltreffende manier te presenteren voor een dynamische en impactvolle weergave die uw belangrijkste doelgroep zal aanspreken.

Enkele screencast videoproducties