Duckmotion

bedrijfsvideo lekker eten

Bedrijfsvideo

Video wordt erkend als het krachtigste communicatie- en leermiddel. In bedrijven stellen we vast dat dit instrument te weinig wordt gebruikt.

 

Voor Om uw doelstellingen te bereiken, is video de beste manier! De verkoop verhogen, het bewustzijn vergroten, een betrokken gemeenschap opbouwen, verkeer genereren, werknemers betrekken,... Zoveel doelen, zelfs buiten het marketingaspect, die je met video kunt bereiken.

 

Boei uw publiek met een video die ontworpen is om uw ambities waar te maken.

Laten we de bedrijfsvideo maken waar je van droomt!

Sommige projecten hebben geen volledige campagne nodig. Maar alle ideeën verdienen een video 🙂 ! Meer aantrekkingskracht, retentie, zichtbaarheid, een boost voor je SEO, je sociale netwerken,... Onze experts creëren de perfecte videostrategie, wat je ook nodig hebt. Video kan worden aangepast aan elke fase van de customer journey.

Meer bewustzijn

Een goed doordachte bedrijfsvideo helpt uw merkimago te verbeteren. Verhoog uw zichtbaarheid, trek nieuwe klanten aan, versterk de band met uw gemeenschap, maak van uw publiek uw merkambassadeurs.

mentity setup schieten

De verkoop maximaliseren

Video moet een integraal onderdeel zijn van uw marketingstrategie om de verkoop van uw bedrijf te stimuleren. Het is bewezen dat het bekijken van een videopresentatie een aanzienlijke invloed heeft op de aankoopbeslissing van consumenten. Video optimaliseert de klantervaring en helpt het bouncepercentage te verlagen. Investeren in video voor uw bedrijf is een echte troef om uw verkoopdoelstelling te bereiken.

Uw referenties verbeteren

Video is een communicatievorm die bijzonder gewaardeerd wordt door de gebruikers en neemt een belangrijke plaats in bij de zoekresultaten van Google. Kent u SEO of organische verwijzingen? Kortom, om in de eerste resultaten op Google te verschijnen, heb je goede SEO nodig. En goede SEO draait om video. Een goede SEO-strategie versterkt je zichtbaarheid. Videocontent is een van de krachtigste en meest aantrekkelijke marketinghefbomen van dit moment.

interview horeca

Bouwen aan publiekstrouw

Bouw aan een betrokken en loyale gemeenschap door middel van storytelling die uw merk echt weerspiegelt. Om een merk met zijn publiek te verbinden, is storytelling het krachtigste en onmisbare middel om loyaliteit op te bouwen. En wat is een betere manier om uw verhaal te vertellen dan via video? Creëer een emotionele band met uw publiek.

Geen paniek! Dat is ons werk! Vertel ons wat u nodig heeft en wij doen de rest. Wij luisteren naar uw ideeën en schrijven het script voor uw video's, met onze Duckmotion expertise. 

Heb je al een verhaal maar is het lang en complex? Wij delen het in verschillende videocapsules van verschillende formaten. Het formaat bekend als "snack contentDe campagne "Ik ben fan" is perfect voor het genereren van interactie en betrokkenheid op uw sociale netwerken.

Animatie is meer conceptueel, dus leent het zich vooral voor een verklarende video. Terwijl het gebruik van echte beelden een meer emotionele band creëert.

Afhankelijk van uw doelstellingen en het medium adviseren wij het een of het ander, of in sommige gevallen zelfs een combinatie van beide! Lees meer over voorbeelden van animatie en films die we al hebben bereikt.

Eerst overleggen we met u, schrijven we een script en bereiden we het storyboard voor. Afhankelijk van het type video dat optimaal is voor uw doelstellingen, verschillen de productiefasen: illustratie, VO, filmen, animatie, montage, geluidsontwerp, enz. Alles wordt intern beheerd en u neemt desgewenst deel aan elke fase van de creatie van de video. Ontdek deze link. alle productiestappen in detail.

Inclusief aanpassingen en uw feedback duurt de productie ongeveer twee weken. De tijd kan ook variëren als het een interviewvan een 2D-animatie of een 3D-animatie. Voor zeer complexe projecten wordt samen een planning opgesteld. Ongeacht het project ontvangt u van ons altijd een gedetailleerde planning bij aanvang van het project.

Bel ons, we zullen ons best doen om het in te passen in het productieschema en uw deadline te halen. Neem direct contact met ons op via telefoon.

Een "merkenboek" omvat uw grafisch charter. Daarin verzamelt u de gebruikte lettertypes, uw logo's, uw illustraties en alle creaties die met uw merk verbonden zijn. Het is essentieel om de (grafische) samenhang te verzekeren tussen alle communicatiedragers die u creëert. Hiermee kunt u zich echt onderscheiden door een sterk en onderscheidend merk te creëren. We hebben het nodig om uw video te maken. 

Heb je geen merkboek? Wij kunnen het voor u maken! Wil je het zelf doen? Ontdek deze link. hoe ga je te werk. Heb je er een? Het zal de basis zijn voor je video!

Welk type video moet u gebruiken voor uw bedrijfsvideo?

Sommige bedrijfsvideo producties