Duckmotion

videoshow

Interactieve video

Neem uw publiek mee op een meeslepende ervaring met interactieve video. In het tijdperk van sociale netwerken en kunstmatige intelligentie is het publiek niet langer slechts toeschouwer. Breng ze in actie! Geef ze de macht om te beslissen wat ze willen zien.

Wat is een interactieve video?

Een interactieve video is een video die de kijker een participerende kijkervaring biedt. In tegenstelling tot traditionele video's stellen interactieve video's het publiek in staat zijn eigen beslissingen te nemen en te interageren met de elementen van de video: knoppen, afbeeldingen, video's, links, enz. Bij interactieve video is de consument een echte acteur, hij/zij beslist wat hij/zij wil zien.

Er zijn veel slimme functies die in een interactieve video kunnen worden ingebouwd: samenvatting, padkeuze, interactie met elementen, quizzen, polls, klikbare links, extra video en audio, toegang tot een lexicon, delen op sociale netwerken, enz.

Bedrijfsvideo

Een interactieve bedrijfsvideo

Interactieve video's worden vaak gebruikt voor onderwijs, opleiding en andere doeleinden. videomarketingen online games. Investeer in interactieve video voor uw bedrijfsvideo en verbeter de gebruikerservaring drastisch.

Interactieve video is een van de beste oplossingen om brand storytelling te versterken. Betrek uw publiek direct door uw merkverhaal op een meeslepende manier te vertellen. Authentieke content bevordert de band tussen de consument en het merk. Genereer emoties en geef uw publiek een unieke ervaring.

Dit type video trekt de aandacht van de kijker, versterkt de herinnering aan belangrijke boodschappen en zorgt voor een leukere en boeiendere ervaring bij het bekijken van de video.

Waarom een interactieve video maken?

interactieve kaart

Onze manier van werken

U levert ons alle nodige middelen en wij zorgen voor de rest: scripting, video capture, motion design animatie, montage, sound design, visual effects, etc. Zowel bij film als animatie biedt interactieve video een grote creatieve vrijheid. Alles wordt door ons team ontworpen om uw gemeenschap een optimale en innovatieve ervaring te bieden. Onze digitale marketing experts zullen u ook adviseren over de beste manier om uw interactieve video uit te zenden om uw doelstellingen te bereiken.