Duckmotion

Interview HorecaFormaBePro Restaurant Racines Brussel

Zakelijk interview

Het bedrijfsinterview is een echte hefboom in uw commerciële strategie. Geef een stem aan uw bedrijf, uw partners, uw klanten,... en versterk uw merkimago door er authenticiteit aan te geven. Roep emoties op bij uw publiek met behulp van onze bureau voor videoproductie.

Het interview voor uw bedrijfsvideo's

Het interviewformaat vermenselijkt uw communicatie en zorgt voor een zekere verbondenheid met de kijker. Heel gebruikelijk op sociale netwerken, kies voor het interview om uw positionering te verpersoonlijken en het verlangen op te wekken om meer te weten te komen over uw organisatie en haar diensten.

De authenticiteit die voortkomt uit een bedrijfsinterview maakt uw communicatie uniek. Dit formaat is bijzonder geschikt voor getuigenissen, e-learning cursussen, webinars, tutorials, enz. Met of zonder meerdere camera's, met een effen achtergrond of een aangepast decor, enz. Het interview kan aan elk onderwerp worden aangepast.

Afhankelijk van de omgeving van uw bedrijf en wat u wilt communiceren, adviseren wij u over de beste opzet!

Waarom een bedrijfsvideo interview maken?

schieten

Verschillende interviewvormen

Video-interviews kunnen verschillende vormen aannemen, afhankelijk van het uitzendplatform, de doelstellingen en het doel. Lang of kort, face-to-face of cross-camera, discussie of reportage, enz. Een lange video kunnen we opdelen in verschillende capsules snack contentHet formaat is ideaal voor bijvoorbeeld uw sociale netwerken. De combinaties zijn (bijna) eindeloos. Het belangrijkste is om de beste formule voor u te vinden. Daar zijn wij voor!

legal village interview

Een dynamisch bedrijfsinterview

We kunnen inserts toevoegen aan uw video in motion design om de inhoud ervan te dynamiseren en te illustreren. Dit kan in de vorm van pictogrammen, tekeningen, teksten, infographics, diagrammen, enz. Alles is mogelijk met 2D-animatie. Voeg een vleugje motion design toe en maak uw bedrijfsinterviews aantrekkelijk en leuk.

Onze manier van werken

Wij kunnen u helpen met uw video-interviews van A tot Z. Vertel ons uw doelstellingen en wij zorgen voor de rest. Schrijven van de inhoud van het interview, video-opname, beheer van het interview, montage van de video, motion design inserts, tot en met het uitzendschema en het beheer van uw videomediaplan voor het jaar... En dit alles met respect voor uw merkidentiteit. Het resultaat? Authentieke en spontane inhoud, dynamische en impactvolle video's, het hele jaar door. Vertrouw op onze expertise.

waarom een videoagentschap inschakelen

Onze interviewvoorbeelden