Duckmotion

Videomarketing om uw communicatie te stimuleren

Motion design

Wist u dat meer dan 70 % van de marketeers zegt hun verkoop te hebben verhoogd met video? Video genereert 30% meer interacties dan foto's op sociale netwerken. Het is het winnende formaat op sociale netwerken geworden en er is een reden waarom er elke minuut ongeveer 300 video's op YouTube worden geplaatst. Dit is slechts om te begrijpen hoe belangrijk het is om video te gebruiken in uw marketingstrategie. Inderdaad, de videomarketing of videomarketing (is nu gepositioneerd als een strategisch instrument voor succesvolle digitale promotiecampagnes van uiteenlopende aard.

 

Om u een beter inzicht te geven in wat videomarketing inhoudt, leggen we eerst uit wat videomarketing is. Vervolgens laten we zien wat de voordelen zijn van het opnemen van videomarketing in je strategie. Tot slot leggen we uit waarom je een videomarketingbureau nodig hebt.

Wat is videomarketing?

De partij videomarketing of videomarketing is een marketingstrategie die zich richt op het gebruik van video om prospects te betrekken en hen te converteren in kwalitatieve leads. Het is een strategie die zich heeft ontwikkeld met het oog op de sterke impact die het web heeft op de consumptiegewoonten van mensen. Tegenwoordig wordt niets meer buiten het internet gedaan. In de wetenschap dat een goede marketingstrategie vruchten moet afwerpen (omzetting van prospects in klanten, klantenbinding, enz.), is het dus verstandig zich aan te passen aan de eisen van deze tijd. 

 

De uitdrukking videomarketing is vrij breed en houdt rekening met vele factoren. Deze omvatten videosnacks, muziekvideo's, live-optredens en bedrijfsvideo wat een van de belangrijkste strategieën is voor videomarketing. 

 

Als u dus besluit aan videomarketing te doen voor uw bedrijf, zijn er verschillende soorten video's waaruit u kunt kiezen. Elke video heeft zijn eigen bijzonderheden en een specifiek kader waarin hij wordt gebruikt. 

 

In een marketingvideo worden alle mogelijke elementen gebruikt om mensen te raken. Je speelt met de kwaliteit van de beelden, de graphics en zelfs de muziek omdat het een bepaalde emotie moet opwekken. 

 

Een belangrijk aspect is dat marketingvideo's kort moeten zijn (minder dan 2 minuten). Als ze lang zijn, kunnen ze volledig afleiden en de kijker afleiden van het hoofddoel van de video. Bovendien hebben veel mensen de neiging om video's van een bepaalde lengte te vermijden. 

 

Ondanks de vele voordelen van videomarketing, aarzelen veel bedrijven nog om deze marketingaanpak in te zetten. Als ook u nog aarzelt, geven wij u goede redenen om definitief voor deze marketingstrategie met toegevoegde waarde te kiezen.

Waarom videomarketing gebruiken?

Elk bedrijf dat geboren wordt, hoopt zo ver mogelijk te komen en uit te breiden. Maar zoals het gezegde luidt: "Als je ver wilt komen, kun je maar beter uitkijken waar je loopt". Als u wilt dat uw bedrijf groeit, hebt u een doeltreffende marketingstrategie nodig. Daarmee kunt u de winst maken om uw bedrijf naar wens uit te breiden. 

 

Via videomarketing kun je in korte tijd zeer grote resultaten boeken.

agentschap

1. Marketingvideo om een product of dienst beter te communiceren

Videomarketing is een manier voor bedrijven om te communiceren over hun activiteiten of hun producten en diensten. Zeer weinig mensen nemen de tijd om een advertentie in een krant te lezen. U kunt uw bedrijf in 2023 dus niet ontwikkelen met de methoden die 40 of 50 jaar geleden werden gebruikt. De wereld verandert en de manier van werken ook. 

Als bedrijfsontwikkelaar moet u up-to-date zijn. Wanneer u uw klanten een nieuw product aanbiedt, moet u dat doen op een manier die hen bij het eerste contact aanspreekt. Veel mensen zijn erg gevoelig voor wat ze zien. Het gebruik van videomarketing is de perfecte manier om hen te overtuigen uw product te kopen. 

2. Marketing video is leuk

Veel mensen gaan het internet op voor vermaak en ontspanning. Het is een manier om de druk van werk, huis, etc. los te laten. Door uw producten te communiceren via video's maakt u meer kans om gezien te worden door potentiële klanten. Niet veel mensen zijn geïnteresseerd in lezen, dus u moet een manier vinden om uw boodschap op andere manieren over te brengen. 

Door uw digitale platforms te voeden met overtuigende video-inhoudJe krijgt ongetwijfeld meer mensen die je gaan volgen. Een persoon kijkt misschien naar uw video om zich te ontspannen. Maar ze kunnen uiteindelijk geïnteresseerd raken in het product dat in de video wordt gepresenteerd. Kiezen voor video in uw marketingstrategie is de perfecte manier om zaken met plezier te combineren!

3. De video gaat viraal

Marketingvideo heeft een bijzondere eigenschap: het kan zich heel snel verspreiden. Wanneer u een video maakt en deze op uw digitale platforms plaatst, is het mogelijk dat anderen deze delen. Dit is een uiterst effectieve en op zijn minst gratis reclamefactor. 

In feite is het heel gemakkelijk om video-inhoud te delen, vergeleken met tekst. Hoe meer inhoud wordt gedeeld, hoe groter de kans dat deze het grootste aantal mensen weet te boeien. 

4. Video heeft een grote overtuigingskracht

Marketing gaat over het beïnvloeden van het gedrag van prospects. Een goede marketingstrategie moet kunnen inspelen op de emoties van de persoon die je wilt omzetten in een klant. Via videomarketing is het vrij eenvoudig om iemand tot een bepaald product te bewegen. Het is inhoud die zeer illustratief is en helpt om in een paar seconden de voordelen van een product te begrijpen. Als het goed ontworpen is, kan de marketingvideo een persoon verleiden die uw product of dienst nog niet kende.

5. Videomarketing helpt het merkimago te versterken

In een wereld die wordt overspoeld door digitale technologie is er geen betere manier om uw nationale en internationale bekendheid te vergroten dan door middel van videomarketing. Is de wereld immers geen global village? Als uw bedrijf nog geen digitaal platform heeft, loopt u achter de feiten aan. Uw belangrijkste concurrenten hebben ongetwijfeld een voorsprong op u, alleen al door hun aanwezigheid op het web. 

Vergeet niet dat het echt belangrijk is om jezelf bekend te maken, je activiteiten en de waarden die je als bedrijf verdedigt. Bijvoorbeeld door een video te maken van motion designU kunt een gebruiker snel 1000 redenen geven om geïnteresseerd te zijn in u en uw bedrijf. 

Het belangrijkste is echter niet alleen om een marketingvideo te maken, maar om een video te maken die vruchten afwerpt, met andere woorden, resultaten oplevert. Dit is de reden waarom videomarketingbureaus bestaan. Hun rol bestaat erin bedrijven bij te staan bij het ontwerpen en produceren van gerichte video-inhoud.

Video marketing bureau: een belangrijke bondgenoot voor het ontwikkelen van marketing strategieën

Om de resultaten van uw videomarketingstrategieje hebt een video marketing bureau. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kwalitatieve video-inhoud. Een videomarketingbureau beschikt over technieken waarmee u uw communicatie kunt stimuleren. 

Lees meer over de voordelen van een videomarketingbureau.

Videomarketing om uw communicatie te stimuleren

1. Maak gebruik van de diensten van deskundigen

Videomarketing is een kunst. Om te beginnen moet je over het nodige gereedschap beschikken. De productie van een marketingvideo gebeurt heel vaak met beelden die geanimeerd zijn. Daarnaast heeft de marketingvideo muziek op de achtergrond. De beelden en muziek moeten niet willekeurig gekozen worden als je goede resultaten wilt.

Videomarketingbureaus hebben veel experts met verschillende petten. Het is de combinatie van deze verschillende talenten die ons in staat stelt kwaliteitsvideo's te produceren die voldoen aan uw behoeften en die een impact zullen hebben op uw doelpubliek. 

video marketing bureau kan u ook helpen de huidige staat van uw bedrijf te beoordelen. U kunt ook profiteren van innovatieve ideeën waarmee u uw prestaties kunt verhogen. De experts van videomarketingbureaus hebben genoeg ervaring waar u van kunt profiteren, dus aarzel niet!

2. Het vergroten van het bewustzijn

Het is interessant om bekend te zijn, maar het zal niet helpen om bij het verkeerde doel populair te zijn. De productie van een marketingvideo in een agentschap gebeurt daarom volgens een welbepaald doel, zodat u uw bekendheid op een intelligente manier kunt vergroten.

Bovendien is er na de productie de publicatie van de video op een platform. Als je niet weet welk platform bij je doel past, zul je ook moeite hebben met converteren.

De professionals van videomarketingbureaus hebben een betere kennis van de platforms die geschikt zijn voor verschillende soorten doelen. Zij zullen u helpen een unieke identiteit voor uw bedrijf op te bouwen en het zichtbaar te maken voor het grootste aantal mensen. 

3. Bespaar tijd en geld met videomarketingbureaus

Elke ondernemer weet: "tijd is geld". Het beheren van digitale marketing is erg tijdrovend, vooral als je er de tools niet voor hebt. Geen enkel bedrijf kan echter groeien zonder een goede digitale marketingstrategie. 

Videomarketingbureaus zijn professionals in de digitale wereld. Zij helpen u in recordtijd strategieën te ontwikkelen voor effectieve communicatie. Uw rol zal zijn om duidelijke richtlijnen te geven over wat u verwacht als doelstellingen. Uw project zal worden behandeld met de grootste aandacht voor uw volledige tevredenheid.

Door een beroep te doen op een videomarketingbureau kunt u bovendien flink besparen. Digitale communicatie vereist namelijk, naast de expertise die daarvoor nodig is, krachtige apparatuur en geavanceerde software. Als u dus medewerkers moet inhuren die gespecialiseerd zijn in digitale marketing, kan dat duurder uitvallen vanwege de extra elementen die u moet aanschaffen. 

Als u zich echter tot een videomarketingbureau wendt, profiteert u niet alleen van de expertise van de medewerkers, maar ook van de nieuwste technologieën. 

Duckmotion, het videomarketingbureau bij uitstek in België

Bent u op zoek naar een videomarketingbureau met een bewezen staat van dienst? Duckmotion het juiste bureau voor u is. In onze bureau voor videoproductiegebruiken we de videomarketing om innovatieve video's van verschillende soorten te produceren. Deze omvatten bedrijfsvideo's, snackvideo's, live video's en muziekvideo's. 

 
De bedrijfsvideo 

Dit is een zeer populaire video voor bedrijfspromotors om hun merkimago te verbeteren. Met dit type video kunt u uw zichtbaarheid vergroten, gekwalificeerde leads werven en zelfs van uw publiek uw merkambassadeurs maken.

Hier is een voorbeeld van een bedrijfsvideo geproduceerd door het Duck Team.

 
De partij inhoud van videosnacks 

Dit is korte, dynamische video-inhoud waarmee u uw sociale netwerken kunt voeden. Dit type video kan worden gebruikt als organische inhoud of voor reclame. Dit type video-inhoud wordt zeer gewaardeerd door de algoritmen van sociale netwerken.

 

De partij live 

Wilt u een evenement promoten of online buzz genereren? Op Duckmotion wij bieden opname op afstand en moderatie van uw live evenement op alle live evenement en sociale netwerk platformen.

 

Van muziekvideo's 

Op zoek naar een manier om je te onderscheiden van je concurrenten met een coole, trendy videoclip? Bekijk de muziekvideo's in onze portefeuille.

Wij hebben de expertise om u te helpen uw verkoop te vertienvoudigen met videomarketingstrategieën die werken.

De partij videomarketing is een krachtig middel voor bedrijfscommunicatie. Het laat toe om een bedrijf en zijn producten of diensten te promoten. Maar om dit te doen, is het belangrijk om uw video's te laten produceren door videomarketingbureaus. Deze bureaus zijn zeer goed uitgerust in termen van menselijke en materiële middelen. Dus, als u van plan bent om een marketing video voor uw bedrijf te maken, laat het ons weten voor een betere ondersteuning.

Auteur