Duckmotion

live spf

Live verslaggeving van uw evenement

Promoot een evenement, genereer buzz of trek verkeer aan dankzij LIVE opname. Van opname tot uitzending en moderatie, wij verzekeren uw live evenement op alle live evenement en sociale netwerk platformen.

Waarom een live-opname?

Zend uw evenement live uit en vergroot uw publiek. Het live uitzenden van een evenement verhoogt de naamsbekendheid en zichtbaarheid. Breng uw publiek op afstand samen en optimaliseer de impact van uw boodschap. Voor alle soorten evenementen, op alle uitzendplatforms, kunt u met live-opnames het moment en de authenticiteit ervan vastleggen.

live puressentiel

Wat zijn de soorten live evenementen?

Live evenement

Wij filmen uw conferentie, productpresentatie, show,... en zenden het live uit op alle platformen. Multi-camera opname, uitzending, grafische inserts, chat moderatie.

Moderatie

Voor al je online evenementen beheren we de live 100% op afstand. We zorgen voor het uitzenden en op het juiste moment uitlichten van sprekers, het integreren van video's indien nodig en het beheren van de chatroom.

Fake live

Voor meer flexibiliteit en minder stress nemen we de live-uitzending vooraf op. Meerdere camera's vastleggen, bewerken, grafische toevoegingen, live uitzending, chat moderatie.

Live sociale netwerken

Wil je een live chat doen op je sociale netwerken maar dan wel met professionele inhoud? We zorgen voor de opstelling (decor, licht, enz.), de uitzending en de moderatie van de chat.

Waarom Duckmotion gebruiken?

/ Een team van deskundigen

Wij komen uw evenementen filmen op uw locatie of op de plaats van ontvangst. Ons team gaat vooraf naar de locatie om de ruimte te controleren, het geluid, het licht, enz. te testen zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. We zenden live uit op alle platforms voor live evenementen en sociale netwerken: Airmeet, Zoom, Facebook, Twitch, Facebook, YouTube, Instagram, Tik Tok, enz. Dankzij de opnames met meerdere camera's kunnen we uw evenement dynamischer maken en de hoogtepunten van uw evenement benadrukken.

live video

/ Leef in uw beeld

Tijdens de live-uitzending of voor een mock live voegen we grafische inserts toe in het beeld van uw merk: banners voor de sprekers, diagrammen, animaties, logo's, enz. U krijgt dan een unieke video waarin gefilmde shots, dia's, video's, enz. door elkaar lopen. Een sterke merkidentiteit, geïllustreerde woorden en uitgelichte sprekers.

We stoppen niet bij de "one shot" van het live-evenement. Nadat uw evenement is uitgezonden, gaan we een stap verder en verdelen we de opname in meerdere video's. We houden ervan om een lange video om te zetten in een veelvoud van videosnacks. Iets om uw sociale netwerken te voeden 😉 Dit is onze specialiteit!