Uw evenement live uitzenden en een groot publiek bereiken

Promoot een evenement, genereer buzz of trek verkeer aan dankzij LIVE. Van opname tot uitzending en moderatie, wij zorgen voor uw live event op alle live event platformen (Airmeet, Zoom,...) en sociale netwerken (Twitch, Facebook, YouTube, Instagram, Tik Tok,...). Dankzij de opname met meerdere camera's kunt u uw evenement dynamisch maken en de hoogtepunten van uw evenement uitlichten.

Duckmotion LIVE

Live evenement

Wij filmen uw conferentie, productpresentatie, show,... en zenden het live uit op alle platformen. Multi-camera opname, uitzending, grafische inserts, chat moderatie.

Matiging

Voor al uw online evenementen beheren wij de live 100% op afstand. Wij zorgen voor het uitzenden en op het juiste moment uitlichten van sprekers, het integreren van video's indien nodig en het beheren van de chatroom.

Fake live

Voor meer flexibiliteit en minder stress nemen we de live-uitzending vooraf op. Meerdere camera's vastleggen, bewerken, grafische toevoegingen, live uitzending, chat moderatie.

Live sociale netwerken

Wil je een live chat doen op je sociale netwerken maar wil je professionele inhoud? Wij zorgen voor de opstelling (decor, licht, enz.), de uitzending en de moderatie van de chat.

De +++ van Duckmotion?

We stoppen niet bij de "one shot" van live. We gaan nog verder en verdelen het live-evenement in verschillende video's. Na de uitzending van uw evenement zetten we de opname in een sequentie en voegen we grafische inserts toe (animaties, logo's, enz.) in het beeld van uw merk. Naast uw live-uitzending krijgt u dan unieke video's voor uw communicatiemedia (website, sociale netwerken, enz.).

Motion design light

De voordelen