Bedrijfsvideo

Om je product, een evenement, je bedrijf te presenteren ...
Video is de beste manier! Boei je publiek met een video die ontworpen is om te bevallen.
Duckmotio Video corporate
/CORPORATE

Laten we de bedrijfsvideo maken waar je van droomt!

Sommige projecten hebben geen volledige campagne nodig. Maar alle ideeën verdienen een video! 🙂 Meer aantrekkingskracht, retentie, zichtbaarheid, een boost voor je SEO, sociale netwerken ...
Wat je ook nodig hebt, onze experts maken de perfecte video. 

Geen paniek. Dat is wat we doen! 
Vertel ons wat je nodig hebt en wij doen de rest. We luisteren naar uw ideeën en schrijven het script voor uw video's, waarbij we onze Duckmotion expertise toevoegen. 
Heb je al een verhaal, maar is het lang en ingewikkeld?
We delen het in verschillende videoclips van verschillende formaten, perfect om te delen op uw sociale netwerken.

Animatie is meer conceptueel, dus leent het zich bij uitstek voor een uitlegvideo. Terwijl het gebruik van echte beelden een meer emotionele band creëert.
Afhankelijk van uw doelstellingen en het medium raden wij het een of het ander aan, of in sommige gevallen zelfs een mengeling van beide!
We discussiëren met u, schrijven een script en bereiden het storyboard voor. U ziet en neemt desgewenst deel aan elke stap van de creatie van de video.

Inclusief aanpassingen en uw feedback duurt de productie ongeveer twee weken. De tijd kan ook variëren als het gaat om een interview, een 2D-video of een 3D-video. Voor zeer complexe projecten wordt samen een tijdschema opgesteld. Wat het project ook is, u krijgt van ons altijd een gedetailleerde planning bij aanvang van het project.
Heb je dringend een video nodig? Bel ons en we doen ons best om het in te passen in de productie.

Een "merkenboek" omvat uw grafisch handvest. Ontdek ons artikel "Hoe en waarom zou u een merkboek maken voor uw bedrijf? 
Hiermee kunt u de gebruikte lettertypes, uw logo's, uw illustraties en alle creaties die met uw merk verbonden zijn, verzamelen. Het is essentieel om te zorgen voor (grafische) consistentie tussen alle media die u maakt. Hiermee kunt u zich echt onderscheiden door een sterk en onderscheidend merk te creëren.
Heb je geen merkenboek? We kunnen het voor u maken!
Heb je er een? Het wordt de basis voor je video!

Ontdek onze werk