Zend je evenement live uit en bereik een groot publiek

Promoot een evenement, genereer buzz of trek verkeer aan dankzij LIVE. Van opname tot uitzending en moderatie zorgen we voor je live event op alle relevante platformen (Airmeet, Zoom, ...) evenals sociale netwerken (Twitch, Facebook, YouTube, Instagram, Tik Tok, ...). Dankzij de opname met meerdere camera's kan je je evenement dynamisch maken en de hoogtepunten ervan uitlichten.

Duckmotion LIVE

Live evenement

We filmen je conferentie, productpresentatie, show, ... en zenden deze live uit op alle platformen. Multi-camera opname, uitzending, grafische inserts, chat moderatie.

Moderatie

Voor al je online evenementen beheren we de live 100% op afstand. We zorgen voor het uitzenden en op het juiste moment uitlichten van sprekers, het integreren van video's indien nodig en het beheren van de chatroom.

Fake live

Voor meer flexibiliteit en minder stress nemen we de live-uitzending vooraf op. Meerdere camera's vastleggen, bewerken, grafische toevoegingen, live uitzending, chat moderatie.

Live sociale netwerken

Wil je een live chat doen op je sociale netwerken maar dan wel met professionele inhoud? We zorgen voor de opstelling (decor, licht, enz.), de uitzending en de moderatie van de chat.

De +++ van Duckmotion?

We stoppen niet bij de "one shot" van live maar gaan nog verder en verdelen het live-evenement in verschillende video's. Na de uitzending van je evenement zetten we de opname in een sequentie en voegen we grafische inserts toe (animaties, logo's, enz.) in het beeld van je merk. Naast je live-uitzending krijg je dan unieke video's voor je communicatiemedia (website, sociale netwerken, enz.)

Motion design light

De voordelen